Тиждень англійської мови

План проведення тижня англійської мови

 

Дата Заходи Клас
16.11.20 Оголошення тижня англійської мови.

Конкурс кросвордів «Words» (по темах)

Подорож «ABC land»

«Найкращий знавець англійської мови»

(за віковими групами)

Брейн-ринг «Цікава англійська

Конкурс «Найохайніший зошит»

1 – 8 класи

 

1 – 4 класи

 

4 – 8 класи

7 класи

17.11.20  Конкурс малюнка «Моя улюблена англійська літера», «Як звучить мій  улюблений колір англійською».

Вікторина «Ми вивчаємо англійську мову»

Вікторина: «Найрозумніший

1 – 2 класи

 

5 – 8 класи

 

8 клас

18.11.20 День мультфільмів мовою оригіналу

Конкурс кросвордів «Words»

Гра «Весела англійська»

Конкурс на найкращу ілюстрацію «Магічний світ англійських казок»

 

1 – 4 класи

5 – 8 класи

4 класи

3-5 класи

19.11.20 День фільму мовою оригіналу.

Конкурс «Кращий читач  англійських віршів»

Конкурс «I like English songs»

Урок – віртуальна подорож «Welcome to London!»

 

2 – 8 класи

 

 

3 клас

20.11.20 Інтелект-шоу  «Англійська – це цікаво»

«День англійської у школі» Гра – квест

Закриття тижня англійської мови

Підведення підсумків тижня

 

1 –8 класи

3 клас

 

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти з 16 по 20 листопада у нашій школі проводився «Тиждень англійської мови». Дітям були представлені завдання не лише з програмового матеріалу, але й із елементами країнознавства.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

У понеділок було оголошення план на тиждень. Відбулися конкурси кросвордів по класах. Молодші школярі «подорожували країною ‘’ABC land’’».У вівторок учні 1-го класу брали участь у конкурсі малюнків «My favorite color», та учні 2-го класу «My favorite English letter and colour».

18 листопада  був проведений день “English – speaking” (Перегляд мультфільмів на англійській мові для молодших школярів). Учні 4 класів були активними учасниками у конкурсі “Найкращі знавці англійської мови”.

19 листопада  був проведений день “English – speaking” (Перегляд фільмів на англійській мові для учнів старших класів).  Також учнів із задоволення брали участь у читанні віршів на англійській мові, та демонстрували свою улюблену мелодію на англійській мові.

20 листопада проводився  турнір знавців англійської мови «Англійська – це цікаво» між учнями по класах,  учні нашої школи приймали участь у конкурсі малюнків. Всі учні намалювали дивовижні малюнки.

Протягом тижня проводились такі заходи: вікторина: «Найрозумніший», Брейн-ринг «Цікава англійська», урок – віртуальна подорож «Welcome to London!», гра – квест «День англійської у школі»,  конкурс «Найохайніший зошит».Молодші школярі також були активними учасниками . Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань. Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх наших спільних задумів.

Після проведення тижня були підведені підсумки. Всім учасникам була оголошена подяка, виставлені відповідні оцінки з англійської мови. Вчителі висловили своє задоволення результатом проведення тижня англійської мови, успіхами учнів.

Отже, проведення предметного тижня не тільки поглибило знання з англійської мови, а й стало джерелом позитивних емоцій, мобілізації творчих зусиль і, як наслідок, підвищило мотивацію до вивчення мови та культури іншої країни.          Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі показувати гарні результати!!!

Good luck to everybody !!!