День Землі

Яка земля! Чарівна, пречудова!
Вона нам Мати. Ми — її дитя!
Летить на землю весняна обнова,
Бурлить, вирує на землі життя!

Щорічно 22 квітня відзначається Міжнародний День Землі – свято, що ознаменувало початок сучасного екологічного руху. Мета цього дня – звернути увагу на проблеми навколишнього середовища. 22 квітня проводиться безліч екологічних заходів. Слоган Дня Землі 2021 – “Відродити нашу Землю”.

Сьогодні важливо дбати про ту благодатну частину Землі, де ми живемо, де жили наші предки і де будуть жити наші діти, робити усе можливе для покращення благоустрою, збереження навколишнього середовища, відновлення лісів. Також застерігаємо всіх, не нищити природу, не викидати абиде сміття, не спалювати траву, дбати про рідну місцину, прибирати і загалом бережно ставитися до нашої планети.

Сьогодні, 22 квітня 2021 року учні та учителі Чорнолізького ліцею долучилися до акції “Зеленe будівництво України!”
Ми підтримали ініціативу юних натуралістів Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та розпочали на території ліцею посадку саджанці.
Висловлюємо щирі слова подяки депутату Тисменицької міської ради В.В. Гладуну за саджанці дерев, щиро вдячні директору ліцею М.М. Мельнику, учителям та учням , які придбали саджанці самостійно та долучитися до акції.
# ЗБУДУЙМО ЗЕЛЕНУ УКРАЇНУ РАЗОМ#