Сьогодні міський голова Тетяна Градюк спільно із заступниками та волонтерами повернулися із волонтерської поїздки на передову

Сьогодні міський голова Тетяна Градюк спільно із заступниками та волонтерами повернулися із волонтерської поїздки на передову

Сьогодні міський голова Тетяна Градюк спільно із заступниками та волонтерами повернулися із волонтерської поїздки на передову. Поїздка присвячена Дню Збройних Сил України та тривала з 6 до 9 грудня.
1) З Гуманітарного штабу міської ради відправлено черговий вантаж у напрямку Краматорська та Гуляйполя, де служать мешканці нашої громади. Це продукти харчування, засоби гігієни, цигарки, солодкі подарунки.
2) Доставили медичний автомобіль для 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Дякуємо Brygida Pytel (ґміна Ізбіцко, Республіка Польща) та Partnerschaftsverein Florstadt e.V. (Німеччина).
3) Доставили 2 автомобілі на передову для бійців 75 батальйону 102 окремої бригади. Дякуємо Бергею Рискалієву, Ігорю Акімову та Нурлану Урузгалієву.
4) За кошти Старокривотульського штабу вдалось відремонтувати автомобіль та доставити військовослужбовцю зі Старих Кривотул, який служить у 10-ій окремій гірсько-штурмовій бригаді на Бахмутському напрямку.
5) Доставлено допомогу від штабу міської ради, а також адресні посилки від родин військових.
Дякуємо кожному, хто долучився!
Разом переможемо!
Слава Україні! Героям Слава!