Травневі вихідні стали незабутніми для семикласників нашої школи

Учні разом зі своїм класним керівником Збіглей  О.М. побували у місті Івано-Франківську, в кінотеатрі Люм”єр, на перегляді кінофільму « Месники: Війна нескінченності».Сучасна американська кінострічка  сподобалась  учням, спонукала їх до обговорення та обміну думками.

Не менш цікавою була гра «Лазертаг», у якій взяли участь діти разом зі своєю наставницею. Атмосера гри  так захопила  юних учасників   ,що вони не помітили, як швидко минув час, відведений для них. Втомлені, але піднесені, з хорошим настроєм, чорнолізькі школярі гуляли весняними вулицями Івано-Франківська.

Кожен з них отримав від екскурсії багато позитивних вражень. Емоції переповнювали дитячі серця  та виливалися у невимушені веселі розмови.

Цікаво було спостерігати за енергійними підлітками зі сторони : непосиди  у школі  стали згуртованими  під час екскурсії. За словами семикласників, такі подорожі їм надзвичайно потрібні, бо сприяють  формуванню товариських стосунків у шкільному колективі, дружби,  їхніх  естетичних смаків та уподобань.