Крок до добра – не роби зла

Раз добром зігріте серце – вік не прохолоне.

Т.Г. Шевченко

22 березня  Галина Василівна Мельник, класний керівник  5-А класу організувала зустріч з батьками на тему: “Крок до добра – не роби зла’’.

П’ятикласники  разом із своїми батьками взяли активну участь у спілкуванні. Учасники  зустрічі аналізували притчі та різні життєві ситуації, обмінювалися думками та ділились  враженнями. Адже доброта – найцінніша якість нашого життя. Це та якість, яка коштує так дешево, але цінується так дорого. Вона виховується змалечку, її вбирає дитина з молоком матері і  протягом всього життя дарує світові. Милосердя та доброта  –  це крила  на яких тримається людство. Найвища духовна цінність є добро. Класний керівник організувала різноманітні цікаві форми роботи.

В кінці заходу учні обмінялися власноруч виготовленими сердечками. Хочеться вірити, що сьогоднішня зустріч змусить п’ятикласників замислитись над чистими джерелами своєї душі, і в майбутньому вони виростуть людьми з  красивою, доброю душею, в якій немає місця підлості і заздрощам, лицемірства і злості. І житимуть вони, так щоб людям поряд з ними було добре, а в їхній  душі завжди перемагало добро.