Стрітення Господнє

15  лютого християнська Церква вшановує урочистим Богослужінням одне з найбільших свят – Стрітення Господнє. Відзначають його в пам’ять про те , як Свята Діва Марія принесла до Єрусалимського Храму Ісуса Христа на 40-й день після народження і зустрілася з праведним Симеоном. У народі з давніх часів Стрітення вважають святом зустрічі зими з весною.

З метою ознайомлення з духовними скарбами, традиціями українського народу, особливостями святкування цього свята, розвитку інтересу до історії, звичаїв народу,  любові до свого народу, до прекрасного: поезії, музики, природи, класні керівники 6 –х  класів Мельник  Г. В. та Якимович Н.М.  підготували та провели свято «Стрітення Господнє ».

Учні  майстерно відтворили легенду про зустріч Божої Дитини і його Пресвятої Матері з праведником Симеоном. А потім до залу завітала під спів пташок красуня весна. Учні, вчителі та гості отримали безліч позитивних емоцій і сподівання на теплу весну і хороший врожай. Проведений захід можна назвати чарівною казкою нашої старовини. Усе це – українська весна, голос предків наших, дорога до Добра і Правди.